Cégünkről

Tisztelt leendő és meglévő Partnereink!

Mi, a Pannon Daru Plusz Kft. emeléstechnikával, fémszerkezetekkel és az élelmiszeriparban használt feldolgozó gépekkel foglalkozó komplex cég vagyunk. Szakembereink a tervezéstől a kivitelezésig, valamint a telepítés illetve szerelés során felmerülő feladatok megoldásában és a garancián túli szolgáltatásokkal állnak megrendelőink rendelkezésére. Több évtizedre visszatekintő tapasztalattal és anyagbeszerzői kapcsolattal valamint szakképzett munkaerővel, műszaki berendezésekkel rendelkezünk.

Daru

DARU ágazat

Cégünk 1997 óta van jelen a daruzási iparágban, és a 2010-es évtől az egyedüli olyan cég, amelyik mind a három nagy darugyártó emelő berendezéseit forgalmazza, és a hozzá megfelelő oktatással, bizonyítványokkal rendelkezik, ami jogosultságot ad a részegységek szállítására, hozzá tartozó alkatrész ellátásra, valamint folyamatos szerviz, karbantartás, illetve időszakos vagy hosszú távú teljes körű vizsgálatára is.

Forgalmazott berendezések

Kivitelezésre az optimális lehetőséget ajánljuk Önnek.

Acélszerkezeti ágazat

2013-ban cégünk gyártóművi részleggel bővült, ahol megfelelő létszámú és szakképzettségű munkatársakkal a különböző acélszerkezetek teljeskörű gyártását végezzük. Hegesztőink minősítéssel rendelkeznek. Továbbá vállaljuk a már meglévő darupályák, acélszerkezetek bontását, áthelyezését és módosítását.

Vizsgálatok, karbantartás

Cégünk vállalja a különböző emelőeszközök időszakos felülvizsgálatát. szerkezeti vizsgálatát és fővizsgálatát, illetve folyamatos szervizelését, valamint alkatrész ellátását is a legnagyobb szakértelemmel.

Acélszerkezet

Ajánlatot szeretne kérni? Kérdése, véleménye van? Írjon nekünk!